نوشته شده توسط : هدایت گستر

لامپ های هالوژن سقفی توکار و ال ای دی از جنبه های گوناگونی با هم تفاوت دارند. فرق بین لامپ هالوژن و لامپ LED از نظر عملکرد و خواص فیزیکی آن ها به قرار زیر است:

مصرف انرژی:
لامپ هالوژن نسبت به لامپ LEDنیاز به انرژی بیش تری دارد. به طور معمول، لامپ هالوژن حدود 50 وات انرژی برای تولید نور نیاز دارد که این میزان برابر با مقدار انرژي مصرفی لامپ LED 10 وات است. بنابراین، لامپ LED به صرفه تر است.

عمر مفید:
لامپ LED عمر مفید بیش تری نسبت به لامپ هالوژن دارد. معمولاً لامپ هالوژن از 2,000 تا 4,000 ساعت عمر دارد، در حالی که لامپ LED می تواند، از 25,000 تا 50,000 ساعت عمر داشته باشد.

حرارت تولیدی:
لامپ هالوژن حرارت بیش تری نسبت به لامپ LED تولید می کند. این موضوع می تواند، باعث افزایش دمای محیط شود و در برخی موارد ممکن است، خطر آتش سوزی را بالا ببرد. لامپ LED حرارت کم تری تولید می کند و از این رو برای محیط های بسته و سطوح حساس به حرارت مناسب تر است.

 



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 تير 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هدایت گستر

لامپ حباب دار یا لامپ حبابی یکی از انواع محبوب و بسیار پر کاربرد لامپ های دکوراتیو است. این لامپ ها به عنوان یک عنصر زیبایی خاص و منحصر به فرد برای تزیین فضا های مختلف به خصوص اتاق ها، کافه ها، رستوران ها و... مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از مهم ترین سوالاتی که علاقه مندان به این محصولات از ما می پرسند آن است که آیا لامپ های حبابی را می توان به صورت هوشمند کنترل کرد؟ یا خیر؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت، امروزه بسیاری از لامپ ‌های حبابی یا هر لامپ دیگری به صورت هوشمند قابل کنترل هستند. لامپ های حبابی را می توان از طریق بلوتوث یا وای فای و با بهره گیری از فناوری ‌های اینترنت اشیا (IoT) به دستگاه ‌های هوشمند متصل کرد.

لامپ حبابی هوشمند
این قابلیت به کاربران امکان می دهد تا از طریق اپلیکیشن های مربوطه تغییرات مد نظر را در لامپ حبابی خود ایجاد کنند. به عنوان مثال شما می توانید از طریق تلفن همراه خود، میزان نور، رنگ یا حتی حرکت حباب های لامپ را به صورت دلخواه کنترل کنید. قابلیت کنترل هوشمند باعث شده است تا لامپ های حبابی طرف داران بسیار بیشتری را نسبت به قبل داشته باشند. شما می توانید از طریق این لینک وارد فروشگاه اینترنتی هدایت گستر شده و این محصولات را سفارش دهید. همچنین در این فروشگاه می توانید انواع دیگری از لامپ ها را برای خود تهیه کنید.



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 تير 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هدایت گستر

یکی از منابع روشنایی که امروزه به تعداد فراوان در ساختمان ها و بناهای تجاری ،سازمانی به ویژه در منازل بزرگ دیده می شود لامپ های پنلی هستند. لامپ های پنلی به علت ایجاد محیطی طبیعی با نور طبیعی، طول عمر طولانی، تنوع داشتن در رنگ به ویژه کیفیت نور و اتصال راحت با نرم افزارهای متعدد از ویژگی های بارز این نوع لامپ ها است. تراشه های متعدد در لامپ های پنلی ال ای دی کیفیت نور منتشر شده را بر همراه داشته است و پنل ها بر اساس سایز و جنس قیمت های مختلفی دارند.

انرژی مصرف شده در این لامپ ها بسیار کمتر از منابعی از جمله فلورئورسنت بوده است. بازدهی بالا و طول عمر مناسب این منابع روشنایی را به بهترین گزینه برای استفاده در بیشتر محیط ها تبدیل کرده است. یکی از مهمترین نکات لامپ پنلی، نور مطلوب بدون داشتن اشعه مضر است و حتی بهتر است بدانید در چرخه روند تولید این لامپ ها بدون تولید آلودگی انجام می گیرد و امکان بازیافت تمامی قطعات که می تواند صرفه اقتصادی داشته باشد را نیز دارد.



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 تير 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هدایت گستر

در کنار نوع لامپ، لوستر یا آویزهای روشنایی مناسب، انواع لامپ حبابی، انتخابی هستند که می توانند محیط و سبک یک اتاق را تغییر دهند. می خواهیم در این مطلب، شما را با انواع مختلف لامپ ها، نورهای رنگی و انواع پایه، آشنا کنیم تا بتوانید بر همین اساس، لامپ مناسب را برای خانه یا محل کار خود انتخاب نمایید. چهار نوع محبوب از انواع لامپ حبابی وجود دارد که می توانید هم برای خانه و هم برای دفتر کارتان تهیه کنید؛ این لامپ ها عبارتند از: لامپ رشته ای، لامپ فلورسنت فشرده (CFL)، لامپ هالوژن، و دیود ساطع کننده نور (LED). بیایید با همدیگر به بررسی مختصر این نوع لامپ ها بپردازیم:

دیودهای ساطع کننده نور (LED):
یکی از کم مصرف ترین انواع لامپ هستند که گرما تولید نمی کنند، حاوی جیوه نیستند و نور درخشانی از خود ساطع می سازند. برخی از لامپ ها دارای چراغ های LED داخلی هستند و به آنها LED یکپارچه می گویند. این مدل ها ماندگاری بالایی دارند (تا 50000 ساعت).

لامپ رشته‌ای:
این لامپ‌ها متداول‌ترین نوع لامپ هستند و معمولاً ارزان‌ترین نوع لامپ‌ها برای محیط های مختلف کاربرد دارند. این نوع لامپ ها، نور گرم ساطع می کنند، و معمولاً تا یک سال، دوام دارند؛ این در حالی است که طول عمرشان بیشتر از لامپ های هالوژن است؛ اما به اندازه لامپ های CFL یا LED، با دوام نیستند. لامپ های رشته ای همچنین به اندازه سایر انواع لامپ حبابی، از نظر انرژی کارآمد نیستند.

لامپ فلورسنت فشرده (CFL):
این لامپ های کم مصرف می توانند طیف وسیعی از رنگ ها را بسته به مدلی که انتخاب می کنید، منتشر کنند. اغلب مدتی طول می کشد تا لامپ های فلورسنت گرم شوند و روشنایی بیشتری تولید کنند. از انواع لامپ حبابی برای روشن کردن فضاهای بزرگ مانند زیرزمین، اتاق ها و آشپزخانه ها استفاده کنید. این محصولات نسبت به چراغ های، LED ارزان تر هستند و می توانند بیشتر از لامپ های رشته ای دوام بیاورند. این لامپ ها حاوی جیوه هستند، بنابراین باید با دقت با آنها کار کنید. پس از سوختن، قابل بازیافت هستند.

لامپ هالوژن:
این چراغ ها نور سفیدی از خود ساطع می کنند. لامپ های هالوژنی، کم مصرف بوده، برای روشنایی توکار، چراغ های آویز، و روشنایی زیر کابینت ها، عالی هستند. این لامپ ها، کوتاه ترین طول عمر را در بین سایر انواع لامپ حبابی دارند. با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که آنها به سرعت گرم می شوند، بنابراین باید لامپ های هالوژن را از مواد خطرناک آتش دور نگه داشت. همچنین توصیه می کنیم از دستکش برای تعویض لامپ استفاده کنید، زیرا چربی موجود بر روی دست شما در صورت داغ شدن بیش از حد، باعث انفجار لامپ می شود.



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 تير 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هدایت گستر

لامپ های هالوژن چشمی همانند دیگر سیستم روشنایی ها، دارای انواع مختلفی هستند. قطر برش استاندارد لامپ های هالوژن چشمی به صورت استاندارد 5 سانتی متر است ولی متخصصان می توانند به سفارش مشتریان، قطر آن ها را تغییر و قیمت را افزایش دهند. یکی دیگر از عواملی که بر روی قیمت لامپ هالوژن چشمی از اهمیت بسزایی برخوردار است، نوع ساختار است. به طور کلی ساختار این نوع لامپ به دو صورت توکار و روکار است که البته نوع اول نسبت به دوم کمی ارزان تر است. البته فراموش نکنید که نوع ماژور، نوع لنز و طور عمر متریال نیز نقش بسزایی را در قیمت لامپ های هالوژن چشمی ایفا می کنند.

از دیگر عوامل موثر بر روی قیمت لامپ هالوژن چشمی، می توان به نوع فرم روکار اشاره کرد. فرم لامپ های هالوژن چشمی به صورت تمام آلومینیوم، نیم آلومینیوم، آهن و پلاستیک است که گران ترین آن ها آلومینیوم تمام است. همانطور که در بخش های قبل به آن اشاره شد، هالوژن های چشمی از مزایای فراوانی برخوردار هستند. پیشنهاد می شود برای استعلام قیمت لامپ هالوژن چشمی حتما از وبسایت یا فروشگاه های معتبر استفاده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 تير 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : هدایت گستر

لامپ های هالوژن از جمله لامپ هایی هستند که در انواع مختلفی طراحی و تولید می شوند. از جمله رایج ترین انواع لامپ های هالوژن می توانیم به سه مورد لامپ هالوژن سقفی LED، لامپ هالوژن COB و لامپ هالوژن SMD اشاره نمود.

لامپ هالوژن SMD :
این لامپ یکی از انواع لامپ های هالوژن است که نور بسیار قوی با شدت گرمای خیلی کمی دارد. نام این لامپ ها بر اساس تکنولوژی به کار برده شده در ساختار آن ها انتخاب می شود. چند چیپ ال ای دی که با یک سیم نازک به یکدیگر متصل هستند، ساختمان اصلی این مدل لامپ ها را تشکیل می دهند.

لامپ هالوژن سقفی LED :
دیودهای نورافشان، مهم ترین عامل سازنده لامپ هالوژن سقفی می باشند. این دیودها در کنار یکدیگر قرار می گیرند و به محض رسیدن الکتریسیته به آن ها، نور تولید می نمایند. این لامپ ها برای تامین نور به برق بسیار زیادی نیاز ندارد و به همین دلیل جزو لامپ های مقرون به صرفه معرفی می شوند.

لامپ هالوژن COB :
در ساختمان این لامپ ها و بر روی برد آن ها، نوعی چیپ ‌های الکترونیکی مخصوص به کار رفته است که به وسیله آن نقطه ‌‌های نورانی محیط نمایش داده می شوند. عمر مفید و مصرف کم انرژی، از مهم ترین ویژگی ها برای ان مدل لامپ ها است. این لامپ ها برای طراحی داخلی در قسمت های لامپ توکار و روکار، بسیار پرکاربرد می باشند.



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 تير 1403 | نظرات ()